Arhiva digitalizovanih propovedi

Andrija Anđelić

Andrija Anđelić
(1921- 2000)

Na ovoj stranici možete da slušate propovedi Andrije Anđelića. Te propovedi bile su čuvane na magnetofonskoj traci, a sada se ovde arhiviraju kao digitalni zapisi. Ova selekcija samo je deo brojnih poruka iz Svetog pisma koje je brat Andrija podelio za života u Hramu Svete Trojice u Beogradu. Andrija je bio prvi punovremeni pastor zajednice verujućih u Beogradu.

Bertil Ulingdal

Bertil Ulingdal
(1923- 2011)

Bertil Ulingdal (Bertil Olingdahl) bio je poznati švedski protestantski pastor i propovednik. Služio je kao pastor Smirna crkve, naše sestrinske zajednice u Geteborgu. Posebno smo zahvalni Bogu za Bertilovu ljubav prema našoj crkvi u Beogradu.

Poslušajte njegove propovedi putem linka ispod.


Pol Setersten

Pol Setersten

Pol Setersten (Paul Zettersten) je propovednik i nekadašnji pastor crkava u Los Anđelesu i Sijetlu u SAD-u. I danas, iako ima već 97 godina, rado propoveda i redovno posećuje svoju crkvu. Uprkos svojim godinama i dalje je vitalan, vozi svoja kola do crkve, stara se o sebi i služi se računarom kako bi bio u kontaktu sa vernima širom sveta.

Ljubica Beljin

Ljubica Beljin
(1925- 2013)

Na ovom sajtu možete slušati propovedi Ljubice Beljin. Arhiviran je deo njenih brojnih poruka iz Svetog pisma datih u Hramu Svete Trojice, u periodu od 1992. do 2010. godine, sačuvanih na magnetofonskoj traci.

Pastori švedskih crkava

Pastori švedskih crkava

Naša zajednica je uvek imala dobre odnose i saradnju sa crkvama u regionu i inostranstvu, a do danas se možda najviše istakla saradnja sa švedskim crkvama.

Na ovoj stranici možete da preslušate propovedi pastora Smirna crkve u Geteborgu i crkve u Borosu.

PEC

Simina 8
11000 Beograd
Srbija
+381 11 2622642

© 2017- Protestantska evanđeoska crkva